0345 - 680711 (Vandaag 09:30-20:00)

0 winkelwagen

Uw winkelwagen wordt geladen…

Thuiswinkel waarborg certificering


Thuiswinkel waarborg certificering Qshops Keurmerk certificering Betalen met iDeal Betalen met uw pinpas Thuisbezorgd met PostNL

Klantenservice - Veiligheid en privacy

Terug naar de klantenservice

Witgoedhuis.nl hanteert een duidelijke regelgeving omtrent de veiligheid en privacy terwijl u zich op de site bevindt.

Beveiliging

Indien u een bestelproces met ons aan gaat, dan zit u achter een beveiligde verbinding. U kunt dit herkennen aan het slotje links bovenin uw browser. Tijdens het inloggen is deze beveiligde verbinding ook van toepassing. Zo weet u zeker dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan achterhalen.

Onderstaande foto's laten zien hoe u dit kunt herkennen per browser.

Internet Explorer:

Google Chrome:

Privacy

Privacyverklaring HO de Wilde EP Witgoedhuis
Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. HO de Wilde EP Witgoedhuis acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

• wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
• wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
• wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
• wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
• wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
HO de Wilde EP Witgoedhuis is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

• NAW gegevens
• Telefoonnummer
• Factuuradres
• Emailadres
• Betalingsgegevens
• Geslacht
• IP-adres

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Reclame
Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

• via social media

Contactformulier

Locatiegegevens
Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden u aan de relevante privacyverklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont advertenties.

Verstrekking aan derden
Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt. Deze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Daisycon & bijbehorende cookies
HO de Wilde EP Witgoedhuis maakt gebruik van de dienst performance based marketing van Daisycon. Performance based marketing is een eerlijke vorm van adverteren omdat de adverteerder alleen voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat vergoedt. Om voor dit meetbare resultaat te kunnen vergoeden dient er een match gemaakt te worden tussen de publisher/website die de bezoeker heeft doorgestuurd en de transactie die hierdoor is gegenereerd.

Om van deze dienst gebruik te maken geven we anonieme transactiedata door aan Daisycon. Deze data betreft; product omschrijvingen, omzet waarde, en demografische en geografische kenmerken. Deze zijn niet naar een persoon te herleiden en wordt enkel voor statistische doeleinden gebruikt en met Daisycon gedeeld. Naast de anonieme transactiedata geven we de volgende gegevens door die onder de AVG / GDPR vallen; 1) gepseudonimiseerde transactie ID’s. Deze transactie ID’s wordt niet gedeeld met derden en enkel door ons gebruik voor validatie-doeleinden. 2) Door het technisch proces wordt ook uw IP-adres aan Daisycon doorgegeven. Dit adres wordt alleen geanonimiseerd in het Daisycon systeem opgeslagen.

Voor de bovenstaande dienst slaat onze partner Daisycon gegevens op en worden zogeheten affiliate cookies en matching-processen gebruikt. Het gebruik van affiliate cookies, matching-data en de opslag van gegevens vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Zie het privacystatement van Daisycon hierover.

Via de dienstverlening van Daisycon worden GEEN consumenten profielen (behavioural user profiles) aangelegd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen we ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Voor de opslag en het verwerken van deze transactiedata is een verwerkersovereenkomst met Daisycon gesloten.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

• Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
• Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
HO de Wilde BV - EP WItgoedhuis
Voorstraat 48
4153AM BEESD
Robert@Witgoedhuis.nl
649905641

Keurmerken

Thuiswinkel Waarborg

Witgoedhuis.nl voldoet aan de eisen om het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk te mogen uitvoeren.
Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor webwinkels en geeft het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk uit.
Als consument mag u er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-logo voldoen aan een
aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de
gedragsregels van Thuiswinkel.org. Alle leden worden ieder jaar opnieuw gecertificeerd.
Zie de website van Thuiswinkel Waarborg voor meer informatie.

Ecommerce Europe Trustmark

Samen met Ecommerce Europe heeft Thuiswinkel.org het Europese webwinkelkeurmerk
Ecommerce Europe Trustmark gelanceerd. Ecommerce Europe vertegenwoordigt 25.000
webwinkels waarvan er 10.000 gecertificeerd zijn door een nationaal keurmerk zoals
Thuiswinkel Waarborg. Doordat Thuiswinkel.org zich heeft aangesloten bij Ecommerce Europe,
en omdat de leden van Thuiswinkel ruim voldoen aan de voorwaarden van het keurmerk,
mag Witgoedhuis.nl vanaf nu het Ecommerce Europe Trustmark voeren.

QShops

Witgoedhuis.nl is aangesloten bij het QShops keurmerk. Als onafhankelijke organisatie certificeert
QShops internetwinkels. Om een certificaat te krijgen van QShops moeten de internetwinkels
voldoen aan bepaalde voorwaarden en gedragsregels die opgesteld zijn door QShops.
Als een bedrijf hieraan voldoet, dan mogen zij het QShops keurmerk voeren.

Voor u als consument is het QShops keurmerk een extra garantie dat u veilig aankopen kunt doen bij de
aangesloten internetwinkels. QShops controleert en certificeert de aangesloten internetwinkels regelmatig.
Zo houden zij een betrouwbaar ledenbestand, waar u als consument veilig uw aankopen kunt doen.
U als consument kunt er vanuit gaan dat Witgoedhuis.nl de voorwaarden en gedragsregels van QShops
ten alle tijden naleeft. Meer informatie vindt u op Qshops.org of op onze profielpagina.

Uneto-VNI

Witgoedhuis.nl is tevens aangesloten bij Uneto-VNI. Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie
voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Meer informatie vindt u op
uneto-vni.nlof op onze profielpagina.

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Witgoedhuis.

Wilt u hier nog meer over weten? Stel gerust uw vraag per mail aan ons of bel ons op 0345 - 680711 (vandaag 09:00-20:00)

Om u beter van dienst te zijn maakt Witgoedhuis.nl gebruik van cookies. Deze melding verbergen