0345 - 680711 (Morgen 09:30-17:30)

0 winkelwagen

Uw winkelwagen wordt geladen…

Thuiswinkel waarborg certificering


Thuiswinkel waarborg certificering Qshops Keurmerk certificering Betalen met iDeal Betalen met uw pinpas Thuisbezorgd met PostNL

Klantenservice - Veiligheid en privacy

Terug naar de klantenservice

Witgoedhuis.nl hanteert een duidelijke regelgeving omtrent de veiligheid en privacy terwijl u zich op de site bevindt.

Beveiliging

Indien u een bestelproces met ons aan gaat, dan zit u achter een beveiligde verbinding. U kunt dit herkennen aan het slotje links bovenin uw browser. Tijdens het inloggen is deze beveiligde verbinding ook van toepassing. Zo weet u zeker dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan achterhalen.

Onderstaande foto's laten zien hoe u dit kunt herkennen per browser.

Internet Explorer:

Google Chrome:

Privacy

Cookies

Wij maken wel gebruik van statistiek gegevens om de kwaliteit van Witgoedhuis.nl te verbeteren. Om dit te realiseren wordt beperkt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die door de website van Witgoedhuis.nl op je computer worden opgeslagen. Elke keer als u onze website bezoekt, worden de cookies opgehaald, bijgewerkt en opgeslagen. Op deze wijze kunnen wij bezoek informatie analyseren, denk aan: welke internet browser wordt er gebruikt, waar komen de bezoekers vandaan en welke pagina's worden bezocht. Wij koppelen deze gegevens niet aan de individuele bezoek(st)er.

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: H.O. de Wilde B.V.
Website: https://www.witgoedhuis.nl
Inschrijfnummer KvK: 11064897
BTW-nummer: NL815778430.B01

2. E-mailadres

Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
- de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
- de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
- de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

- Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
- Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
- Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kunt u contact opnemen:

- Op het volgende e-mailadres: info@witgoedhuis.nl
- Op het volgende telefoonnummer: 0345-680711

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Keurmerken

Thuiswinkel Waarborg

Witgoedhuis.nl voldoet aan de eisen om het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk te mogen uitvoeren.
Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor webwinkels en geeft het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk uit.
Als consument mag u er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-logo voldoen aan een
aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de
gedragsregels van Thuiswinkel.org. Alle leden worden ieder jaar opnieuw gecertificeerd.
Zie de website van Thuiswinkel Waarborg voor meer informatie.

Ecommerce Europe Trustmark

Samen met Ecommerce Europe heeft Thuiswinkel.org het Europese webwinkelkeurmerk
Ecommerce Europe Trustmark gelanceerd. Ecommerce Europe vertegenwoordigt 25.000
webwinkels waarvan er 10.000 gecertificeerd zijn door een nationaal keurmerk zoals
Thuiswinkel Waarborg. Doordat Thuiswinkel.org zich heeft aangesloten bij Ecommerce Europe,
en omdat de leden van Thuiswinkel ruim voldoen aan de voorwaarden van het keurmerk,
mag Witgoedhuis.nl vanaf nu het Ecommerce Europe Trustmark voeren.

QShops

Witgoedhuis.nl is aangesloten bij het QShops keurmerk. Als onafhankelijke organisatie certificeert
QShops internetwinkels. Om een certificaat te krijgen van QShops moeten de internetwinkels
voldoen aan bepaalde voorwaarden en gedragsregels die opgesteld zijn door QShops.
Als een bedrijf hieraan voldoet, dan mogen zij het QShops keurmerk voeren.

Voor u als consument is het QShops keurmerk een extra garantie dat u veilig aankopen kunt doen bij de
aangesloten internetwinkels. QShops controleert en certificeert de aangesloten internetwinkels regelmatig.
Zo houden zij een betrouwbaar ledenbestand, waar u als consument veilig uw aankopen kunt doen.
U als consument kunt er vanuit gaan dat Witgoedhuis.nl de voorwaarden en gedragsregels van QShops
ten alle tijden naleeft. Meer informatie vindt u op Qshops.org of op onze profielpagina.

Uneto-VNI

Witgoedhuis.nl is tevens aangesloten bij Uneto-VNI. Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie
voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Meer informatie vindt u op
uneto-vni.nlof op onze profielpagina.

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Witgoedhuis.

Wilt u hier nog meer over weten? Stel gerust uw vraag per mail aan ons of bel ons op 0345 - 680711 (vandaag 09:00-20:00)

Om u beter van dienst te zijn maakt Witgoedhuis.nl gebruik van cookies. Deze melding verbergen